Menu

BAKOS GERGELY

Alapító, ügyvezető partner, vezető tanácsadó

BAKOS GERGELY

Bakos Gergely a Nemzetközi Üzleti Főiskolán (International Business School) szerzett közgazdász diplomát, majd ezt követően pályáját az autóiparban kezdte el.

A Lear Corporation-nél ismerkedett meg a folyamatfejlesztés, folyamat hatékonyság szemlélettel, melyet a gyártás területén kezdett el alkalmazni. Beszerzési, logisztikai területen szerzett tapasztalatok után Six Sigma Black Belt minősítés megszerzésével a Lear európai Six Sigma csapat tagjává vált.

Ezt követően a Carrier CR Magyarország gyártási és üzleti területei lean szemléletű működés kialakításának vezetője lett. A működési kiválóság program vezetőjeként számos sikeres európai lean auditon támogatta a vállalatot.

Később az Avis Budget Group szolgáltató központ folyamat fejlesztői csapatához csatlakozott. Támogatta az ISO minőségbiztosítási rendszer bevezetését, majd több európai projektet is vezetett. Az európai szervezeti változások eredményeként Németországból, Olaszországból és az Egyesült Királyságból sikeresen vezetett pénzügyi és ügyfélszolgálati transzfereket, átcsoportosításokat a budapesti központba.

Budapest Bankban folytatta pályafutását üzleti projektvezetőként, mely során részt vett teljes átfogó folyamat átvilágításban, fejlesztésben. Támogatásával bevezették a teljes banki fiókhálózatban használt új pénztári rendszert. A bankban lean alap és haladó oktatásokat is tartott. Számos műhelymunka (workshop) élére állt és koordinálásával jelentős folyamatfejlesztéseket hajtottak végre.

2014 óta a cég ügyvezetője.

NEMZECSKY ATTILA

Szakmai partner, tanácsadó, Six Sigma Master Black Belt

NEMZECSKY ATTILA

Nemzecsky Attila a Killián György Repülő Műszaki Főiskolán szerzett villamos mérnöki, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen mérnök tanári diplomát. Pályáját a magyar légierőnél kezdte el hivatásos tisztként.

Első civil munkahelyén a Carrier CR Magyarország Kft.-nél gyártásfejlesztési és minőségügyi területen szerzett vezetői tapasztalatokat, később a folyamatos fejlesztés vezetőjévé vált. A Lean és folyamatos fejlesztés szemlélet kultúrájának felépítésében kiemelkedő szerepet játszott.

Ezt követően egy amerikai központú multinacionális vállalat gyártási és üzleti területei Lean Six Sigma szemléletű működés kialakításának vezetője lett. Six Sigma Black Belt majd a Michigan University-n sikeres Master Black Belt vizsgát tett. A cég kiemelt stratégiai céljakén megfogalmazott folyamatos fejlesztés kultúrájának kiterjesztésében játszik kiemelkedő szerepet. A folyamatos fejlesztés és Six Sigma eszközeinek oktatása, támogatása (coaching típusú) mindennapos gyakorlat számára. Műhelymunkák levezetése európai szinten is a feladatkörébe tartozik. Ebben a munkakörében elvégzett eredményes munkájának köszönhetően a vállalat európai szintű benchmarkként szolgál a cégcsoporton belül.

BÁRÁNY PÉTER

Szakmai partner, tréner, tanácsadó, executive coach

BÁRÁNY PÉTER

Bárány Péter gazdasági és mérnöki végzettséggel egyaránt rendelkezik. 14 éve foglalkozik tanácsadással, folyamatfejlesztéssel, projektmenedzsmenttel és tréninggel. Klasszikus BPR alapokon kezdte, majd 2006-ban ismerkedett meg a Lean filozófiával és a Six Sigma módszertannal. Átfogó elméleti képzések mellett a technikák gyakorlati oldalát is elsajátította, s megszerezte a projektmenedzser, Lean szakértő valamint Six Sigma Master Black Belt minősítéseket, valamint az okleveles vezetési tanácsadói (CMC) címet.

A pennsylvaniai Kutztown egyetemen tanársegédként oktatott, a Nemzetközi Üzleti Főiskolán (IBS) külsős modulvezetőként jelenleg is tanít. Gyakorló interim menedzserként a szakmai ismereteken kívül a soft skillek is elengedhetetlenek a minőségi munkavégzéshez. Ezek fejlesztésének jegyében az utóbbi években vállalati tréner, business coach, mediátor, executive coach, valamint tranzakcióanalízis képzéseken vett részt, melyekről összegyűjtött tudást és tapasztalatot integrálva használja fel, hogy hatékonyan teremtsen maradandó értéket ügyfeleink számára.

„Bármilyen elegánsra is fejlesztjük az üzleti folyamatokat, az igazi hatékonysági tartalék a menedzsment készségekben és a vezetés-követés kultúrájában van. A vállalati működésfejlesztés nem szorítkozhat kizárólag folyamatmenedzsmentre, mert vezetőképzés nélkül az eredmények nem bizonyulnak fenntarthatónak.”

© AGM solutions 2014-